1-op-1 retraites

Jouw doelen behalen

Intensief en ontspannen: met deze 1-op-1-retraite zet je een grote stap in het verbeteren van je leefstijl!

Samen werken we een week lang werken aan jouw doelen. Dat doen we in een natuurlijke en rustige omgeving. Het programma bestaat uit 5 dagdelen intensieve coaching. De tijd is helemaal voor jou en we volgen een op jou toegesneden programma. We werken de hele week aan voeding, bewegen en ontspanning, de basis van mijn aanpak. 

Je verblijft 6 nachten in ons gastenverblijf in onze woonboerderij in Norg, in de kop van Drenthe. Je hebt daar naast de coaching ruim de tijd om te ontspannen en de nieuwe inzichten te verwerken. En te genieten van de mooie omgeving. Bij aankomst vind je een opgemaakt bed, een mand hout om de kachel mee te stoken en een goed gevulde koelkast om de eerste dagen mee door te komen. Zo voel je je meteen thuis en ben je er echt even een weekje helemaal uit!

Ik vind het belangrijk om eerst open en eerlijk te bepalen of een leefstijlretraite jou gaat helpen om jouw doelen te halen. Daarom voer ik altijd eerst een gratis leefstijl-check-gesprek. Als we er beide vertrouwen in hebben, plannen we de leefstijlretraite.

 “Het weekje op de boerderij is alweer een paar maandjes geleden en ik eet nog steeds ‘verschrikkelijk’ vet… . Ik beweeg meer en ontspan dieper. Veel dank, Esther, ik heb heerlijk gegeten en ook in spiritueel en intellectueel opzicht heb je me geweldig gevoed.”

– Marcel Oden

Programma

Op de eerste dag gaan we jouw coachvraag op een diep niveau beantwoorden. Dat hebben we al globaal gedaan tijdens het leefstijl-check-gesprek. Ik help je om tot jouw kern te komen. Daarnaast brengen we in kaart wat je al geprobeerd hebt, wat wel en niet werkte. Als je dat prettig vindt, krijg je een aantal oefeningen om de rest van de dag en avond mee aan de slag te gaan.

De tweede dag staat in het teken van de eerste adviezen. We bespreken verschillende opties voor voeding en gaan aan de slag met beweging en ontspanning. We doen vandaag ook een energetische schoonmaak, zodat jij je weer lichter, vrolijker kunt voelen.

Op dag 3 vindt er meestal een omslag plaats. Je bent dan lang genoeg uit je dagelijkse routine om ineens veel dichter bij jouw kern te kunnen komen. Je voelt beter wat er werkelijk toe doet. We gaan door met de coaching en we herhalen de energetische schoonmaak.

Op de vierde dag voelen de meeste mensen dat de weerstand die ze eerder nog voelden, is overgegaan in actiebereidheid. We focussen op het vervolg, de tijd ná de retraite. Je voelt helderder wat je écht gaat toepassen in je dagelijks leven. Je voelt nu ook goed wat anders eten, bewegen en ontspannen kan betekenen voor jouw prestaties, balans en geluk. 

De laatste dag staat in het teken van genieten. Je hebt een aantal knopen doorgehakt en voelt je daar goed bij. We lopen samen alles nog eens bij langs en je kunt al je vragen stellen. Zo zetten we de puntjes op de i. En je mag nog de hele dag nagenieten in de prachtige omgeving van onze woonboerderij. Uitgerust en vol inspiratie vertrek je na deze laatste dag naar huis.

Extra modules

Het is mogelijk om extra modules te boeken. Deze geef ik niet zelf, en moeten daarom van tevoren afgesproken en betaald worden. 

 

  • Sjamanistische trancereis - 'Reis' naar je innerlijke wereld op zoek naar antwoord op een levensvraag. Layla Radjab
  • Systemisch werk - Patronen doorbreken door helder in te tunen op onderbewuste en onzichtbare lagen. Marieke Mosk  
  • Emotioneel lichaamswerk - Vanuit je denken en leren met simpele, effectieve oefeningen terug naar je gevoel. Leonoor Visker
  • Ademsessie - Stuur je lichaam van inspanning naar ontspanning met bewuste ademhaling. Wouter Heijne 
  • Koud water zwemmen (nov - mrt) - Een toegankelijke koudetraining voor iedereen die een beetje sportief is. Mischa Top 

Na afloop

houden we contact. Loop je nog ergens tegenaan, heb je iets niet helemaal goed onthouden? Je kunt me mailen en als je wilt, kunnen we nog eens samen terugblikken. Een nagesprek van 1 uur is inbegrepen bij de retraite, in overleg is meer natuurlijk mogelijk.

 

Praktische zaken

Na het leefstijl-check-gesprek plannen we samen een datum voor jouw leefstijlretraite. Die datum is definitief zodra ik jouw aanbetaling heb ontvangen.

Tevredenheidsgarantie

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over onze samenwerking. Past mijn aanpak toch niet bij jou? En laat je dat voor aanvang van de tweede coachingdag weten? Dan ben je mij alleen de aanbetaling verschuldigd.

Beschikbare data 2023

5 - 9 juni (aankomst zondag 4 juni, vertrek zaterdag 10 juni)
12 - 16 juni (aankomst zondag 11 juni, vertrek zaterdag 17 juni)
22 - 26 juni (aankomst woensdag 21 juni, vertrek dinsdag 27 juni)
3 - 7 juli (aankomst zondag 2 juli, vertrek zaterdag 8 juli)

Zit jouw voorkeursdatum er niet tussen? Neem contact op, misschien kan ik wat schuiven.

Open chat
Hallo,
Kan ik je ergens mee helpen?