Individuele retraite

Jouw doelen behalen

Intensief en ontspannen: met deze individuele retraite zet je een grote stap in het verbeteren van je leefstijl!

Samen werken we een week lang werken aan jouw doelen. Dat doen we in een natuurlijke en rustige omgeving. Het retraite programma bestaat uit 5 dagdelen intensieve coaching. De tijd is helemaal voor jou en we volgen een op jou toegesneden programma. We werken de hele week aan voeding, bewegen en ontspanning, de basis van mijn aanpak.

Je verblijft 6 nachten in ons gastenverblijf in onze woonboerderij in Norg, Drenthe, vlakbij Groningen. Je hebt daar naast de coaching ruim de tijd om te ontspannen en de nieuwe inzichten te verwerken. En te genieten van de mooie omgeving. Bij aankomst vind je een opgemaakt bed, een mand hout om de kachel mee te stoken en een goed gevulde koelkast om de eerste dagen mee door te komen. Zo voel je je meteen thuis en ben je er echt even een weekje helemaal uit!

Ik vind het belangrijk om eerst open en eerlijk te bepalen of een individuele retraite jou gaat helpen om jouw doelen te halen. Daarom voer ik altijd eerst een gratis leefstijl-check-gesprek. Als we er beide vertrouwen in hebben, plannen we de retraite.

individuele leefstijl retraite drenthe natuur groningen
“Het weekje op de boerderij is alweer een paar maandjes geleden en ik eet nog steeds ‘verschrikkelijk’ vet… . Ik beweeg meer en ontspan dieper. Veel dank, Esther, ik heb heerlijk gegeten en ook in spiritueel en intellectueel opzicht heb je me geweldig gevoed.”

– Marcel Oden

 Programma individuele retraite

Op de eerste dag van de individuele retraite checken we uitgebreid in. Je vindt een volledig ingerichte woning met een goed gevulde koelkast, een opgemaakt bed en hout om de kachel mee te stoken. Je ontvangt ook menusuggesties en recepten.

Op dag 2 gaan we jouw coachvraag op een diep niveau beantwoorden. Je krijgt een aantal oefeningen om de rest van de dag en avond mee aan de slag te gaan.

prive retraite leefstijl groningen drenthe natuur individueel

Op de derde dag bespreken verschillende opties voor voeding en gaan aan de slag met beweging en ontspanning. Je ontvangt ook een energetische schoonmaak, zodat jij je weer lichter, vrolijker voelt.

Op dag 4 vindt er meestal een omslag plaats. Je komt dicht bij jouw kern. Je voelt beter wat er werkelijk toe doet. We gaan door met de coaching en je ontvangt nog een energetische schoonmaak.

Op de vijfde dag voelen de meeste mensen dat de weerstand die ze eerder nog voelden, is overgegaan in actiebereidheid. Je voelt nu ook goed wat anders eten, bewegen en ontspannen kan betekenen voor jouw prestaties, balans en geluk. Je voelt helder wat je écht gaat toepassen in je dagelijks leven.

De zes dag staat in het teken van genieten. Je hebt een aantal knopen doorgehakt en voelt je daar goed bij. We lopen samen alles nog eens bij langs en je kunt al je vragen stellen. Zo zetten we de puntjes op de i. En je mag nog de hele dag nagenieten in de prachtige natuur van Drenthe.

Op de laatste dag ontvang je een uitgebreide check-out. Uitgerust en vol inspiratie ga je naar huis.

“De week op de mooie plek bij Esther heeft enorme impact op me gehad. Mijn gezondheid en conditie zijn sindsdien enorm verbeterd. Het geheim van Esther? Enorm veel kennis, geduld, observatievermogen. Fijne oefeningen om zelf zaken te ervaren, maakt dat de informatie echt landt.”

– Babette te Winkel

Praktische zaken

Datum Na het leefstijl-check-gesprek plannen we samen een datum voor jouw leefstijlretraite. Die datum is definitief zodra ik jouw aanbetaling heb ontvangen.

Kosten Een 7-daagse individuele retraite kost 2750 Euro. Dat is inclusief 6 nachten in ons gastenverblijf  in Norg, Drenthe, dichtbij de stad Groningen. De individuele retraite omvat 5 dagdelen coaching. Je krijgt voeding voor de eerste dagen, menusuggesties en recepten, praktische tips en oefeningen.

Nazorg Omdat ik het belangrijk vind dat je ook na afloop goed begeleid wordt, is de retraite inclusief 6 maanden nazorg.

Tevredenheidsgarantie

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over onze samenwerking. Past mijn aanpak toch niet bij jou? En laat je dat voor aanvang van de tweede coachingdag weten? Dan ben je mij alleen de aanbetaling verschuldigd.
individuele retraite groningen drenthe prive natuur

Na afloop van de
individuele retraite

houden we contact. Ik vind het belangrijk om je bij te staan als je ergens tegenaan loopt. Je mag daarom 6 maanden lang iedere maand een gesprek inplannen en tussendoor al je vragen stellen per e-mail.

 

Extra modules

Het is mogelijk om extra modules te boeken bij je individuele retraite. Deze geef ik niet zelf, en moeten daarom van tevoren afgesproken en betaald worden. 

 

  • Sjamanistische trancereis - 'Reis' naar je innerlijke wereld op zoek naar antwoord op een levensvraag. Layla Radjab
  • Systemisch werk - Patronen doorbreken door helder in te tunen op onderbewuste en onzichtbare lagen. Marieke Mosk  
  • Emotioneel lichaamswerk - Vanuit je denken en leren met simpele, effectieve oefeningen terug naar je gevoel. Leonoor Visker
  • Ademsessie - Stuur je lichaam van inspanning naar ontspanning met bewuste ademhaling. Wouter Heijne 

Beschikbare data 2023/2024

13 -19 december
7 - 13 januari
31 jan - 6 feb

Zit jouw voorkeursdatum er niet tussen? Neem contact op, misschien kan ik wat schuiven.

Open chat
Hallo,
Kan ik je ergens mee helpen?