Voor werkgevers

Liever voorkomen dan genezen

Dat jouw werknemer kiest voor een leefstijlretraite, betekent dat jouw werknemer zelf verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar vitaliteit en daarmee duurzame inzetbaarheid. Dat verdient jouw (financiële) steun.

Meestal passen mijn retraites binnen de kaders van persoonlijke ontwikkeling. Jouw werknemer gaat samen met mij op zoek naar manieren om goed te kunnen (blijven) presteren, en tegelijkertijd een goede werk-privé balans te houden. Daarvoor is het belangrijk dat iemand (beter) leert reflecteren op het effect van zijn of haar handelen. Voeding, beweging en ontspanning zijn voor mij middelen om die doelen te bereiken.

dr. Esther Nederhof
“De mooie omgeving en jouw kennis en manieren van overdragen gaan nog velen wenselijke verandering en transformaties opleveren.”

Ragnar Zeitler

Eigen schuld dikke bult

Een gezonde leefstijl is ieders eigen verantwoordelijkheid, maar jij zit met de gebakken peren als een werknemer uitvalt wegens gezondheidsklachten. Het kost al snel honderden Euro’s per dag om een werknemer te vervangen. Het is dus niet zo gek om jouw werknemer hulp te bieden in geval van verzuim.

Een (1-op-1) retraite met nazorg kan zo’n passende oplossing zijn. Mijn expertise ligt vooral op het gebied van hoofdpijn en stressgerelateerde klachten. Maar ook mensen die al langere tijd worstelen met andere klachten en/of hun energieniveau hebben baat bij mijn aanpak.

Het is daarbij van belang dat jouw werknemer vertrouwen heeft in mij, en dat ik vertrouwen heb in zijn of haar motivatie. En er moet een klik zijn. Daarom voer ik altijd eerst een gratis en vrijblijvend leefstijl-check-gesprek met jouw werknemer.

Voor grotere bedrijven kan het aantrekkelijker zijn om samen te werken met een landelijke organisatie. Daarom ben ik aangesloten bij de Vitaliteitsgroep.

Gemotiveerde werknemers

Dat jouw werknemer ervoor kiest zelf te investeren in leefstijlveranderingen, geeft aan dat hij of zij gemotiveerd is. Toch zou ik het niet vreemd vinden als je een eigen bijdrage zou vragen. Je vraagt jouw werknemer bijvoorbeeld om het verblijf zelf te betalen of om er vakantiedagen voor op te nemen.

Open chat
Hallo,
Kan ik je ergens mee helpen?