Burn-out Retraite

Herken je dit?

Zit je tegen een burn-out aan of ben je misschien al uitgevallen?

Wil je graag met plezier en ontspannen aan het werk, maar niet terugvallen?

Wil je meer energie overhouden voor andere dingen, naast je (drukke) baan?

Neem tijd voor jezelf en ervaar de unieke aanpak van Esther Nederhof Leefstijlretraites.

Ik help je in één week aan méér energie, een betere balans en een relaxter leven.

individuele leefstijl retraite drenthe natuur groningen

“Ik heb de retraite ervaren als een cadeau. Ik vond het heerlijk om even niet zelf na te hoeven denken. Dat jij mij begeleidde, dat ik vragen kon stellen. In een ontspannen sfeer liefdevol onder jouw support naar mezelf kijken. Dat vond ik echt een meerwaarde.”

Versnel je herstel!

We werken in een stressvrije setting, met veel ruimte voor beweging en ontspanning. Hierdoor versnelt jouw herstel aanzienlijk.

Een standaard burn-out behandeling bestaat altijd uit 3 opeenvolgende fases:

  1. Tot rust komen, meer energie krijgen, zodat je weer fit wordt

  2. Oorzaken van jouw burn-out achterhalen

  3. Nieuw gedrag en patronen bestendigen, zodat je fit blijft

  Met mijn unieke aanpak werken we tegelijk aan fase 1 én fase 2.

  Vaak kun je na de burn-out retraite direct beginnen met reïntegreren.

  “Ik vond het mooi dat er veel ruimte was om te onderzoeken of dat wat ik dacht over voeding, beweging en ontspanning wel klopte. Al na twee dagen voelde ik dat ik meer energie kreeg. Daardoor kon ik echt een mind-switch maken.”

  Tijdens jouw burn-out retraite:

  Voel je binnen een paar dagen jouw energie terugkomen

  Kom je er achter wat jouw burn-out veroorzaakt heeft

  Leer je wat jij kunt doen zodat je blijvend kunt herstellen

  “Ik ben onder de indruk van de enorme hoeveelheid kennis en ervaring die jij hebt op dit vlak. Ik ben er dankbaar voor dat ik daar tijdens de retraite zo uit mocht putten en mocht uitproberen hoe dat voor mij werkt.”

  Burnout Retraite

  Waarom Esther Nederhof Leefstijlretraites?

  Ik heb jarenlang als wetenschappelijk onderzoeker gewerkt op het gebied van beweging, stress en voeding. Daarnaast heb ik veel praktijkervaring in het begeleiden van mensen met burn-out. En ik ben, helaas, ervaringsdeskundige op burn-out.

  Ik weet hoe je je voelt, wat je nodig hebt. Als geen ander kan ik het kaf van het koren te scheiden in wat werkt en niet werkt, in jouw situatie. 

  Dit maakt mijn aanpak uniek. (En ik geloof zelf zó sterk in mijn aanpak, dat ik jou tevredenheidsgarantie geef!)

  Wil je weten wanneer je terecht kunt voor jouw burn-out retraite?

  (helemaal naar beneden scrollen)

  “Ik denk nog steeds goed om mijzelf en mijn time management. Ik kan er nu goed mee omgaan wanneer afspraken niet nagekomen worden. Je was mijn safe house voor weken!”

  Tevredenheidsgarantie

  Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over onze samenwerking. Past mijn aanpak toch niet bij jou? En laat je dat voor aanvang van de tweede coachingdag weten? Dan ben je mij alleen de aanbetaling verschuldigd!

   

  Beschikbare data 2024

  wo 17 - di 23 april
  zo 12 - za 18 mei

  Na de intake plannen we samen een datum voor jouw retraite. Die datum is definitief zodra ik jouw aanbetaling heb ontvangen.

  Zit jouw voorkeursdatum er niet tussen? Neem contact op, misschien kan ik wat schuiven.

  Open chat
  Hallo,
  Kan ik je ergens mee helpen?