Leefstijl retraite

Hoe kan ik gezond afvallen zonder dieet?

Jij wilt afvallen, maar ziet door de bomen het bos niet meer

Je wilt meer energie, je gewoon fit voelen, geen honger lijden

Je wilt een relaxtere relatie met voeding en je gewicht

Boek dan nu jouw week bij Esther Nederhof Leefstijlretraites

individuele leefstijl retraite drenthe natuur groningen

dr. Esther Nederhof

“Tijdens de retraite die ik deed met mijn partner voelde ik veel weerstand, maar aan het eind van die week voelde ik me zo fantastisch, dat we ervoor gekozen hebben om jouw adviezen thuis in ieder geval nog drie maanden op te volgen. En dat doe we nu, zo’n 6 maanden later, nog steeds.”
Babette te Winkel
prive retraite leefstijl groningen drenthe natuur individueel

Hoe kan ik gezond afvallen zonder dieet

Tijdens de leefstijlretraite begin je direct je lichaamsvet te verbranden, zonder op spiermassa in te leveren. Je wordt gewoon weer hartstikke sterk en gezond. Voor

  • een soepeler, lichter leven
  • meer energie
  • een verzadigd gevoel
  • en een rustiger buik

Doordat je het effect meteen al merkt, ben je gemotiveerd om het ook thuis toe te passen.

Vraag de brochure met praktische informatie aan!

“Het voelde niet als afvallen. Dit was gezond worden. Ik voel ook dat het echt spek is dat verbrand wordt, ik voel niet dat ik spiermassa inlever. Ik ben gewoon voor mijn leeftijd weer heel sterk.”

Loop jij al lang rond met de vraag hoe kan ik gezond afvallen zonder dieet? Dan ben ik de aangewezen persoon om jou te begeleiden.

Ik heb jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan naar beweging, stress en voeding en weet als geen ander waarom standaardadviezen niet werken. Daarnaast heb ik veel praktijkervaring. Ik leer je met vertrouwen jouw eigen keuzes te maken.

individuele retraite groningen drenthe prive natuur

dr. Esther Nederhof

“Ik viel eerst veel af, zo’n tien kilo in anderhalve maand, en blijf nu op goed gewicht. Ik had direct al een rustiger buik, minder winderigheid, minder opgeblazen gevoel. Dat was voor mij echt een openbaring.”

Mike Venekamp

leefstijlcoach groningen

Aan de hand van het gratis leefstijl-check-gesprek stem ik de inhoud van de leefstijlretraite helemaal op jou af. Zodat jij tijdens deze intensieve, maar ontspannen week grote stappen gaat zetten, zonder gepusht of beoordeeld te worden.

Doordat je het effect direct merkt, ga je zélf de keuze maken voor een soepeler, lichter leven. Je hebt antwoord op je vraag hoe kan ik gezond afvallen zonder dieet.

Ik begeleid ook regelmatig mensen die via hun werkgever komen.

info voor werkgevers

“Het weekje op de boerderij is alweer een paar maandjes geleden en ik eet nog steeds ‘verschrikkelijk’ vet… . Ik beweeg meer en ontspan dieper. Veel dank, Esther, ik heb heerlijk gegeten en ook in spiritueel en intellectueel opzicht heb je me geweldig gevoed.”

– Marcel Oden

Tevredenheidsgarantie

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over onze samenwerking. Past mijn aanpak toch niet bij jou? En laat je dat voor aanvang van de tweede coachingdag weten? Dan ben je mij alleen de aanbetaling verschuldigd!

 

Beschikbare data 2024

wo 17 - di 23 april
zo 12 - za 18 mei

Na de intake plannen we samen een datum voor jouw retraite. Die datum is definitief zodra ik jouw aanbetaling heb ontvangen.

Zit jouw voorkeursdatum er niet tussen? Neem contact op, misschien kan ik wat schuiven.

Open chat
Hallo,
Kan ik je ergens mee helpen?